Kowloon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Clyde & Sitri Cavanaugh

Siirry alas

Clyde & Sitri Cavanaugh Empty Clyde & Sitri Cavanaugh

Viesti  Chachako Su Helmi 12, 2012 10:24 pm

Nimi: Clyde Cavanaugh
Ikä: 27-vuotias
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Rauhanvartija, erikoisjoukot
Arvo: Komentaja
Rotu: Tazzyrialainen
Turvakoodi: KO155-479224-0931

Ulkonäkö: 187-senttinen mies, jolla on keskiruskea iho ja hiilenmustat, lapaluiden alle ulottuvat hiukset. Clyde treenaa työnsä vuoksi paljon, ja se kyllä näkyy. Clyden piirteet ovat tietyllä tapaa hyvin klassiset, hänellä on suuri, suoravartinen nenä, usein hymyilevä, kapeahuulinen suu, sekä luonnostaan siistit, mustat kulmakarvat, joiden alla tuikkivat mahonginpunaiset silmät. Hänellä on oikeassa korvassaan usein yksi korvarengas, ja vasemassa kaksi rustossa, yksi lehdessä. Silloin kun Clyde ei ole töissä, hänen kasvoillaan on yleensä rentoutunut, hiukan leikkimielinenkin ilme, mutta ollessaan univormussaan Clyde on itse tehokkuus, niin kuin arvonsa vuoksi hänen toki täytyykin olla. Clyden olkapäähän on tatuoitu hänen yksikkönsä tunnus, tarkkuuskiväärin kohdistin, jonka keskellä on tähti. Hänen ihollaan on myös muita tatuointeja, kuten sotilaita suojaavan jumalan liekehtivä tunnus oikeassa lapaluussa ja ensimmäiset sanat tälle jumalalle osoitetusta rukouksesta - jossa pyydetään tuota katsomaan selustaa - alaselässään. Ollessaan vapaalla, Clyde suosii mustia vaatteita, usein jonkinlaista kauluspaitaa tai hihantonta, sekä farkkuja tai suoralahkeisia verkkareita. Vaatteista riippumatta Clyde onnistuu näyttämään vaivattomalta ja itsevarmalta, olipa tilanne mikä tahansa. Tämäkin ammatin tuomia bonuksia. Clydelta uupuu täysin vasen käsi ranteesta alaspäin, ja sen tilalla hänellä on irrotettava kyberneettinen käsi, jossa on mm. laserkohdistin, aseenvakain, myrkkypiikit, sekä kaikkea muuta rauhanvartijantyötä helpottavaa, kuten taskulamppu. Clyden käsi on kokeellinen projekti, ja siksi sitä parannellaan ja päivitetään jatkuvasti. Käden cybernetiikasta vastaa The Firefly Co.

Luonne: Clyde on rento ja huumorintajuinen useimpien tazzyrialaisten tapaan. Hän ei yleensä pingota, ja pyrkii ottamaan elämän sellaisena kuin se tulee, päivän kerrallaan. Clyde on huoleton poikamies, joka puhuu suoraan suunsa puhtaaksi pelkäämättä seuraamuksia (paitsi ehkä veljeltään), ja hänellä tuntuu olevan erityinen taito spotata valheet totuuksien joukosta. Hän on täsmällinen ja luotettava, jo ammattinsakin puolesta, ja vaikka rauhanvartijan työ joskus käy hänen luonnolleen, hän on sen verran tunnollinen että saattaa työtehtävät loppuun, potematta tunnontuskia enää työvuoron jälkeen. Hän katsoo työnsä tarpeelliseksi rauhan parantamiseksi, ja noudattaa siksi kyselemättä korkeammilta tahoilta saamiaan käskyjä.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nimi: Sitri Cavanaugh
Ikä: 29-vuotias
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Rauhanvartija, täsmäyksikkö
Arvo: Kapteeni
Rotu: Tazzyrialainen
Turvakoodi: KO155-479316-0944

Ulkonäkö: 188-senttinen mies, jolla on maidonvaalea, silkkinen iho ja lumivalkeat, puoliselkään ulottuvat hiukset. Sitrin kasvot ovat kapeat, mutta miehekkäät, suurelta osin kulmikkaan leuan ja korkean otsan vuoksi. Hänen silmänsä ovat purppuranpunaiset ja nenänsä tismalleen samanlainen kuin veljellään. Täsmäyksikön, eli kadulla toimivan jaoston kapteenina hänen kuntonsa on oltava täydellinen ja sitten vielä vähän, joten Sitri pitää äärettömän hyvää huolta itsestään. Sitri käyttää hyvin vähän koruja, lukuunottamatta hologrammitunnistimensa metallista kehystä, joka roikkuu hänen kaulallaan aina, olipa hän sitten työssä tai vapaalla. Sitri pitää maanläheisistä väreistä ja milloin ei ole täsmäyksikön valkoisessa ja punaisessa univormussa, hän pukeutuu lähinnä vihreän, valkean ja ruskean eri sävyihin. Sitri pukeutuu tyylikkäästi, muttei muotia noudattaen, sillä kokee sen olevan liian stressaavaa. Sitrillä on valtaisa, värikäs tatuointi selässään, joka esittää suurten, värikkäiden kukkivien kasvien keskeltä lentoon lehahtavaa punaista lintua ja sinistä taivasta jolle lintu on nousemassa. Osa kukista jatkuu pitkin hänen käsivarttaan ja vyötärön ympäri alavatsalle. Sitri on runollinen tyyppi ja vaikka hänen ammatinvalintansa on mitä on, hän on onnistunut välttämään rauhanvartijoille niin yleisen kyynistymisen ja rento asenne näkyy hänen olemuksessaankin.

Luonne: Täsmäjoukkojen kapteenina Sitrin on kyettävä tekemään päätöksiä nopeasti, ottaen lukuun myös kaikki mahdolliset seuraukset. Hänen luonteessaan on synkempi puoli, joka mahdollistaa toimimisen myös lahtausyksikkönä tunnetun joukko-osaston johdossa. Hänen ryhmänsä luottaa hänen arvostelukykyynsä, ja Sitri on osoittanut olevansa luottamuksen arvoinen esimies uudestaan ja uudestaan. Hän kykenee silmää räpäyttämättä valehtelemaan, huijaamaan ja huiputtamaan tiensä eteenpäin, eikä hän myöskään epäröi puukottaa selkään tarpeen niin vaatiessa. Sitri arvostaa veljeään enemmän kuin ketään muuta, ja näyttääkin todellisen, haavoittuvaisemman itsensä vain veljensä seurassa. Sitrin työ aiheuttaa miehelle unettomuutta ja painajaisia, ja toisinaan univaje ilmenee ärtymyksenä ja tulenarkuutena.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cavanaughn veljesten historia: Poikien vanhemmat kuuluivat erään tazzyrialaisen piraattikapteenin laivastoon ja olivat pääsemässä urillaan todella vauhtiin kun heidät saatiin kiinni ja teloitettiin. Clyde oli tuolloin nelivuotias ja Sitri kuuden. Heidät toimitettiin tazzyrialaiselle avaruusasemalle, joka toimi orpo- ja koulukotina avaruuspiraattien lapsille. Heidät pyrittiin kuntouttamaan ja saattamaan jumalten kuriin ja nuhteeseen, mutta kun samaan paikkaan lätkäistään kymmenittäin, ellei sadoittain nuoria pojankoltiaisia, on moinen moraalikasvatus mahdotonta.

Heidät adoptoitiin joitakin vuosia myöhemmin, vain hieman ennen Sitrin kahdeksatta syntymäpäivää. He pääsivät Kowlooniin, kohtalaisen hyvävaraiseen perheeseen jossa oli entuudestaan kaksi tytärtä, Neela ja Lowa. Lapset eivät tulleet alkuunkaan toimeen keskenään ja heidän riitelynsä koitui joitakin vuosia myöhemmin koko perheen turmioksi. Neela oli sekaantunut koulussaan huumeisiin ja Sitri katsoi edukseen kertoa tästä perheenpäänä toimineelle ottoisälleen. Hän ei kuitenkaan ottanut huomioon sitä, että joku muukin saattaisi kuulla hänen ilmoituksensa. Sitrin sanat kuuli eräs toinenkin, joka katsoi voivansa kiristää poikien ottoisää tiedolla, ja niinpä Sitri ja tuon nuorempi veli Clyde kidnapattiin, jotta heistä voitaisiin puristaa lisää tietoja. Vähänpä pojat kidnapannut taho tiesi, kuinka paljon pojat olivat ottovanhempiensa hermoille käyneet, ja näin Cavanaughn veljekset päätyivät Rising the Butterflyn riveihin Sitrin ollessa kolmentoista.

He työskentelivät useissa eri pisteissä aina viestinviejistä pyykkitupaan, kunnes pitkän jätteidenlajittelussa suoritetun kauden päätteeksi kunnianhimoinen Sitri päätti, ettei vallankumouksellisten joukoissa palveleminen ollut tarpeeksi tyydyttävää ja taivuteltuaan pikkuveljensä mukaan, pojat pakenivat kapinallisleiristä ja liittyivät rauhanvartijoiden riveihin, joissa heidät otettiin ilolla vastaan, sillä heillä oli paljon sisäpiirin tietoa kapinallisten liikkeistä, tukikohdista ja käyttämistä koodikielistä. Siellä he ovat luoneet uraa, molemmat omissa osastoissaan. He asuvat edelleen yhdessä suuressa kaksikerroksisessa huoneistossa Shadow Pearlin keskustassa. Clyde asuttaa ylempää huoneistoa, Sitri alempaa.
Chachako
Chachako
(Kaikkitietävä) Admin

Viestien lukumäärä : 377
Ikä : 35
Paikkakunta : Vantaa
Registration date : 22.12.2008

https://kowloon.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa