Kowloon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

How may I service you today?

2 posters

Sivu 4 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4

Siirry alas

How may I service you today? - Sivu 4 Empty Vs: How may I service you today?

Viesti  Sade La Heinä 16, 2011 9:17 pm

Daeronin silmät välähtivät hieman Mian koskettaessa ujosti itseään ja vaikka nainen näytti jumalaiselta siinä hänen edessään, silmät ummesta, äännellen nautinnosta tukahtuneella äänellä, Daeron ei voinut estää mielikuvaa vaaleammasta naisesta samassa tilanteessa välähtämästä mielessään. Karkoittaen Viennan ajatuksistaan hieman ärtyneesti, Daeron kiinnitti katseensa Mian upeaan vartaloon, yrittäen päästä takaisin siihen tunnelmaan , joka heidän välillään oli vallinnut eilisiltana. Mia oli upea näky ja nainen halusi häntä, juuri häntä eikä ketään muuta. Eikö hän ollut vuosikausia unelmoinut juuri tästä tilanteesta, hetkestä, jolloin Mia päättäisi huomata hänet ja opettaa hänelle naiseutensa syvimmät salaisuudet? Miksi ihmeessä hän edes ajatteli jotakuta niin yhdentekevää, kuin Vienna Lafayettea tällaisenä hetkenä?

Mian saavutettua orgasminsa huipun parahduksen saattelemana, Daeron tunsi halunsa voimistuvan uudelleen. Naisen sitten vajotessa hänen päälleen, Daeron tunnusteli toisen himosta kuumaa, hiestä hiukan tahmeaa kehoa vartalollaan ja yritti virittäytyä naisen kanssa samalle tasolle. Mian haparoivat sormet auttoivat tässä omalta osaltaan etsiytyessään hyväilemään Daeronin yhä kivikovaa elintä ja puolifelicia huo’ahti tukahtuneesti, viestien naiselle tarpeensa määrästä. Miehen silmät rävähtivät kysyvästi auki, kun hän tunsi naisen painon nousevan päältään, mutta puoliverisen ilme rauhoittua hänen nähdessään mitä toinen puuhasi. Daeron ei sanonut mitään, mutta odotti, että nainen sai kondomin pujotettua hänen ylleen. Parempi oli ehkä pysyä turvassa ja oli niin Mian tapaista ajatella näitä asioita.

Kun nainen sitten vihdoin päätti päästää Daeronin kärsimyksistään ja kohottautui tuon päälle, puolifelician silmät olivat liimattuina toisen kasvoihin. Huomaamattaan Daeron kaivoi kyntensä kämmeniinsä, sekoittaen hänelle sängyssä niin tuttua kipua siihen kiihkoon, jota naisen keho hänessä luontaiseti aiheutti. Mian vihdoin laskeutuessa alas, antaen hänen upota kehoonsa koko pituudeltaan, Daeron valitti käheästi, köyristäen selkäänsä hiukan päästäkseen yhä syvemmälle. Naisen jähmettyttyä liikkumattomaksi hänen päällään, Daeron tunsi turhautumisensa kasvavan. Hän halusi naida toista, antaa naisen ratsastaa itsellään räjähtävään orgasmiin tulisella kiihkolla. Kun Mia sitten vihdoin aloitti keinuvan liikkeensä, Daeron huokasi puoliksi nautinnosta, puoliksi helpotuksesta ja sulki silmänsä, tunnustellen naisen rytmiä.

Tuntiessaan Mian lihasten jännittyvän lähemmäs uutta orgasmia, Daeron hoputti itsensäkin toisen kyytiin mukaan. Kun nainen sitten laukesi uudemman kerran, Daeronkin jäykistyi tämän alla, saavuttaen huippunsa juuri ja juuri samaan aikaan naisen kanssa. Mian romahtaessa puolifelician päälle, Daeron suukotti tämän hikisiä hiuksia, tuntiensa olonsa hämmentyneeksi ja jollain omituisella tavalla tyydyttymättömäksi. Tässäkä tämä nyt oli? Se jumalainen seksi, josta hän uneksinut niin monena levottomana teini-ikänsä iltana, jättikin hänet tyhjäksi?

Kun Mia irotti siteen puoliverisen käsistä, Daeron kohosi sängylle istumaan, hieroen ranteitaan yhteen. Taikoen kasvoilleen raukean hymyn, hän katsoi sängyssään lepäävään naiseen . Sitten hän kääntyi poispäin toisesta, vetäen kumin kalunsa ympäriltä ja nakkasi sen sängyn vieressä olevaan roskakoriin. Daeron kurottautui yöpöytänsä laatikkoa kohti, kaivaen sieltä askin mausteista tupakkaa ja tulitikut. Ojentaen askin Mia kohti, hän katsoi taas naiseen hellän ja raukean näköisenä.
”Mä tiedän että sä et polta mut... Et ees ton äskeisen jälkeen?” Daeron hymyili.
Sade
Sade

Viestien lukumäärä : 181
Ikä : 34
Paikkakunta : Sevilla
Registration date : 12.07.2010

Takaisin alkuun Siirry alas

How may I service you today? - Sivu 4 Empty Vs: How may I service you today?

Viesti  Chachako Su Heinä 17, 2011 10:48 pm

Mia tunsi jäsentensä rentoutuvan ja koetti peittää leuanperiä repivän haukotuksen käsiensä taakse. Yleensä naiset olisivat kai piristyneet tuollaisen suorituksen jälkeen, mutta Miaa väsytti jo entisestään niin paljon, että oli lähestulkoon mahdoton pysyä enää hereillä. Hän yritti kuitenkin parhaansa. Hän naurahti Daeronin ehdotukselle ja pudisti hitaasti päätään.
“Ei kiitos, Daeron”, Mia sanoi, ojentaen kumminkin kätensä miehelle, toivoen tuon tarttuvan siihen. Mia kiemurteli hetken Daeronin sängynpeitteellä, etsien mukavampaa asentoa. Mia vilkaisi Daeronin ikkunasta ulos, huokaisten. Näytti siltä kuin yö olisi langennut uudelleen auringon noustua kaupungin yllä leijuvien massiivisten laattojen taakse. Mitä keskemmällä kaupunkia asui, sitä lyhyempi valoisa aika oli ja sitä turvattomampaa ihmisten oli siellä elää, sillä pimeys veti puoleensa mutantteja ja kaiken maailman epäsikiöitä, sekä tietenkin venoireja, kuten he olivat aikaisemmin saaneet huomata. Utuinen ajatus Viennasta kulki halki Mian mielen, mutta nainen työnsi sen nopeasti sivuun. Hän oli sentään vihdoin ja viimein päässyt Daeronin sänkyyn - ei sillä että se olisi kauheasti yrittämistä vaatinut - ja halusi nyt nauttia miehen huomiosta täysin rinnoin.

“Daeron, minua nukuttaa”, Mia myönsi, kihertäen hiukan nolostuneena. Daeron näytti edelleen ihmeen pirteältä, toki olosuhteet huomioon ottaen.
“Mentäisiinkö nukkumaan?” Mia veti miehen viereensä istumaan, silittäen sitten tuon ihoa sormenpäillään, toivoen, että se saisi Daeronin taipumaan hänen tahtoonsa. Mitä Daeron sitten sanoisikaan, Mia tiesi nukahtavansa aivan kohta.
“Kaikki asiat näyttävät varmasti valoisammilta sitten kun me herätään”, Mia sanoi hymyillen, viitaten sanoillaan kaikkeen mitä Mican ja tuon uuden poikaystävän välillä oli tapahtunut. Mahtoi olla Daeronille rankkaa, kun tuon ensimmäinen ja ainakin toistaiseksi ainokainen tytär oli hullun ex-tyttöystävän hallussa. Vaikka tuskinpa Daeron olisi yksinhuoltajaksi halunnutkaan.
“Minä olen tässä, jos tarvitset joskus apua”, Mia lupasi, puristaen Daeronin kättä, silmät puolitangossa.
“Nyt jos sinua ei haittaa, minä haluaisin nukkua”, Mia sanoi, kietoen toisen käsivartensa Daeronin kapean vyötärön ympäri ja vetäen päänsä alle yhden Daeronin tyynyistä. Naisen iho oli kananlihalla, ja tuo tavoitteli kädellään peittoa ylleen. Mia kietoutui Daeronin päiväpeittoon, tuhisten pian onnellisena ja tyydytettynä.
Chachako
Chachako
(Kaikkitietävä) Admin

Viestien lukumäärä : 377
Ikä : 35
Paikkakunta : Vantaa
Registration date : 22.12.2008

https://kowloon.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 4 / 4 Edellinen  1, 2, 3, 4

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa